Børnefødselsdag? De top 10 bedste gaveidéer til børn

0
265

Butikkerne bugner med alverdens legetøj til børn i alle aldre, og selv om det på papiret altså burde være nemt og hurtigt at smutte ned i butikken og finde en gave til den lille purk, så er det altså nemmere sagt end gjort. For børn kan være de værste kritikere, og de siger det direkte, hvis de ikke bryder sig om det, de pakker op. Og hvem har lyst til at stå til børnefødselsdagen og være skyld i sure miner? Ingen! Så derfor er det en god idé lige at trække i bremsen, inden du stormer ned og svinger dankortet, for nedenfor er samlet nogle gaveønsker og idéer, som du sjældent går galt i byen med. Husk, at børn er forskellige, og alder og køn spiller ofte ind, men der er alligevel nogle ting, som vil vække rigtig meget glæde hos de fleste.

Tag ingen chancer. Gå med det sikre valg

Børn elsker fødselsdage – og især deres egen – så det er ikke her, du skal gamble med gaven og købe noget, som du er usikker på, han eller hun vil kunne lide. De ser virkelig frem til at få gaver, så hvis der er noget, der skuffer, vil de kunne huske det. Du kan selvfølgelig altid gå efter det, der står på ønskelisten, men faren er her, at du risikerer at købe noget, som 3 andre til festen også har sat på gavebordet. Derfor kan du med god grund overveje nogle af følgende ting, som de fleste børn vil blive glade for.

En cykel! Her findes der mange slags, alt efter om der er tale om en firhjulet til en 1-årig, en løbecykel til den 2-årige eller en rigtig en med pedaler til den lille dreng eller pige på 3 år.

En god gammeldags racerbane går man aldrig galt i byen med. Kan du selv huske, hvor meget glæde det gav dig som lille? Det er super sjovt at se bilerne køre rundt på den bane, man selv har bygget.

Legekøkkener er et hit, og man kan få alt lige fra et retro køkken til et topmoderne et af slagsen med det nyeste udstyr. Husk også legemad, så barnet kan gå i gang med det samme!

En personlig plakat er en hyggelig og mindeværdig gave. En personlig plakat vil være perfekt til børneværelset, og en personlig plakat er noget, som også forældrene vil blive glad for.

En super sej el-bil med plads til både fødselar og måske en gæst.

Hvad med barnets allerførste armbåndsur? Som lille er det super sejt at gå med noget, som de voksne også gør.

En sminkedukke, som man kan bruge mange timer på at frisere og smukkesere. Og så slipper mor og far for at lægge ansigt til.

Vuf vuf! En lille mekanisk hund, som barnet kan gå tur med i stuen.

Det sidste nye inden for legetøjsverdenen er magneter, som man kan sætte sammen på massevis af forskellige måder. Her kan man bruge mange timer på at bygge alverdens ting.

Der er ikke noget sejere end lysende sko, når man kommer løbende. Sko med indbygget lys har været fedt lige siden 90erne.