Disse aktiviteter kan du lave med din teenager

0
69
Disse aktiviteter kan du lave med din teenager

Har du e teenager, der er vild med spil og gaming? Så kan det være en udfordring at finde på aktiviteter, I kan lave sammen. Men det behøver ikke at være svært – det handler blot om at finde de rette aktiviteter.
Her får du en liste med forslag til aktiviteter, du kan lave med din teenager, der er vild med spil og gaming.

Find en fælles interesse

Først og fremmest kan det være en god idé at finde en fælles interesse, I kan have. Det kan f.eks. være et bestemt spil, I begge er vilde med, eller en type musik, I begge kan lide.
Det er meget vigtigt, at I har en fælles interesse, fordi det giver jer noget at snakke om og noget at lave sammen. Det er også en god idé at have noget, I kan lave, når I ikke har lyst til at spille spil.

Lav en gaming-udfordring

Hvis I spiller et spil, I begge er gode til, så kan I udfordre hinanden til at se, hvem der kan klare sig bedst. I kan prøve at spille Battlefield 2042 og udfordre hinanden.
Det kan også være sjovt at lave en udfordring, hvor I skal spille et spil, I begge er dårlige til, og se, hvem der kan lære sig det bedst. Dette kan være en god måde at lære hinanden at kende på og have det sjovt sammen.

Lav en gaming-turnering

Et sikkert hit er en gaming-turnering. Dette kan f.eks. være, at I tager et spil, I begge er gode til, og så laver en turnering, hvor I skal konkurrere mod hinanden. Dertil kan I eventuelt sætte en præmie på spil som man gerne vil vinde eller dele andre ting ud som belønning.

Lav en gaming-video

En anden idé til en aktivitet, I kan lave sammen, er at lave en gaming-video. Dette kan f.eks. være en video, hvor I spiller et spil, I begge er gode til, eller en video, hvor I laver en udfordring eller turnering.
Til sidst er det selvfølgelig en god idé at spille spil sammen i stedet for bare at snakke om det. På denne måde kan I både lære hinanden at kende og få det sjovt sammen.