Drømmebilen: Mercedes EQS

0
95
Mercedes EQS

Hvis du er på udkig efter en drømmebil, så er Mercedes EQS måske lige noget for dig. EQS er en elbil, der er designet til at levere det bedste køreegenskaber og komfort. Med en rækkevidde på op til 700 km og en tophastighed på 210 km/t, er denne bil perfekt til både by- og landevejs kørsel.
Udover at være en drømmebil at køre i, så er Mercedes EQS også en rigtig flot bil. Den er designet med et elegant, aerodynamisk karrosseri, der gør den til en virkelig smuk bil at se på.
Hvis du er på udkig efter en fantastisk elbil skab ud af smart innovation, så er Mercedes EQS absolut et kig værd.

Mercedes EQS – førstehåndsindtryk

Med EQS har Mercedes-Benz skabt en elbil, der står i en klasse helt for sig selv. EQS er nemlig den første elbil, der er baseret på en nyudviklet platform til elbiler, hvilket giver den mulighed for at præsentere en række nyskabelser. EQS er yderst komfortabel og elsket for sin køreglæde og det futuristiske design. Den er perfekt til dig, der vægter komfort og teknologi højt, samtidig med, at du vil køre i en bil, der er langt fremme på miljøfronten.

Mercedes EQS – få førstehåndsindtryk

I en tid, hvor der er stor fokus på miljøet, er det vigtigt at kunne gøre en forskel. Med en Mercedes EQS er det nemt at gøre den lille forskel i hverdagen, da den er en af de mest ”grønne” biler på markedet og med sin lange køreafstand, kan den være med til at sætte fut i den grønne omstilling.

Mercedes EQS – se den i aktion

Med EQS’ åbne og rummelige indretning og det æstetiske interiør kan du se frem til en lang køretur i fuldkommen komfort med kunstig intelligens og en fascinerende følelse af vækst. EQS er designet til at sætte nye standarder for komfort, teknologi og intelligente køreassistenter, så du kan nyde din køretur. Derudover er den nærmest lydløs, når du kører i den, hvilket gør køreturen endnu mere afslappende. Oplev Mercedes EQS i aktion.

Lækkert ekstraudstyr

Med EQS kan du tilvælge meget ekstraudstyr, der gør den endnu mere unik. Eksempelvis kan du vælge at lade dig køre afsted med Mercedes’ nye driverless-assistent, der gør, at du kan få en køretur, hvor du ikke skal have hænderne på rattet. Udover dette kan du blandt andet få en opgraderet oplader.