Folk på Landet Nyder Også Godt af en Mercedes

0
223

Hvis man er vokset op inde i en storby, så kan man let komme til at have en masse antagelser omkring de mennesker, der bor ude på landet. Det er ikke fordomme som sådan: det er bare fejlkonklusioner man drager, fordi man kun har sit eget perspektiv at lave teorier ud fra. En af de ting, man let kan komme til at konkludere er, at luksuriøse biler som Mercedes er noget, der kun hører byerne til.

Det er ikke en dum konklusion at lave overhovedet. Jo større en by er, jo flere Mercedes biler ser man typisk på vejene. Disse biler koster tydeligvis mange penge, og er luksuriøse hele vejen igennem. Det er en bil man forbinder med den succesfulde forretningsmand, eller den unge playboy der har arvet farmands penge. Det er en bil man passer rigtigt godt på, og som primært fungerer som signalerings til omverdenen: ”jeg har råd til en lækker bil, og jeg lever mit liv i luksus”. Mange af disse ting er selvfølgeligt også fordomme, men der er måske en smule mere sandhed i dem. Der kan selvfølgeligt være mange grunde til et købe en Mercedes, men den typisk byboer, der har en Mercedes, virker ikke som typen der kunne finde på at køre bilen ud på landet. Når man kommer væk fra storbyen, så begynder vejene at være mindre gode, man kan risikere at skulle køre på groft terræn og at skulle igennem regn og mudder. Det er alt sammen ting der er hårde for en bil, og som får den til at se mindre luksuriøs ud. De grunde der ligger bag at købe en Mercedes, for en person der bor i en by, holder ikke hvis vedkommende kører bilen ud på landet.

På den baggrund virker det altså rationelt at konkludere, at man nok ikke ser mange biler fra Mercedes ude på landet. Men der tager du faktisk fejl: folk på landet nyder også godt af en Mercedes! Den eneste forskel er, at det typisk er andre modeller, som de finder interessante.

En af de mest populære Mercedes-biler til folk der bor på landet er helt sikkert den kraftige Mercedes GLC. Det er sjældent man ser en GLC inde i byerne, men på landet er den faktisk ikke nær så sjældent. Der er nemlig tale om en SUV med firhjulstræk og masser af opbevaringsplads. Det betyder at bilen er ufatteligt praktisk til mange af de opgaver man har, når man bor ude på landet. Man kan køre på stort set alle slags underlag, og endda sidde behageligt samtidig. Bagagerummet er et af de absolut største, selv når man sammenligner med andre SUV-modeller, og det er praktisk når man bor langt fra byen og ofte må handle stort ind.