Køb Morten Albæks bøger på nettet og bliv klogere

0
189

Der er masser af gode grunde til at læse bøger. Nogle læser for at blive underholdt af en god historie, andre for at blive klogere. Bøger kan kun en ting i modsætning til for eksempel de elektroniske medier. Og lige præcis de kan være en stor fordel, for man fokuserer bedre, når der ikke hele tiden er alle mulige alternativer, man kan ty til. Og så er bøger bare hyggelige. De dufter af papir og indbyder til fordybelse og ro. Her er en dansk forfatter, der kender til det med fokus.

Den danske forfatter, Morten Albæk, har skrevet en række bøger om det moderne menneskes udfordringer i tiden. Morten Albæk har en cand.mag i historie og filosofi fra Aarhus universitet. Han er adjungeret professor ved Institut for uddannelse, læring og filosofi ved Aalborg universitet. Og så er han leder i dansk erhvervsliv og bor med sin familie i Aarhus. Hans forfatterskab centrerer sig om det moderne menneskes udfordringer i forhold til karriere og familieliv.

Indflydelsesrig herre

Morten Albæk er fem gange i træk kåret som en af de mest indflydelsesrige marketingfolk i verden af The Internationalist. Hans erhvervskarriere er imponerende, og han er i stand til at omsætte sine erfaringer og nedfælde dem i bogform, så vi alle kan være med. Bøgerne af Morten Albæk bærer titler som Én tid, ét liv, ét menneske og Generation Fucked. Morten Albæk lægger ikke fingre imellem, når han analyserer det moderne menneske og de udfordringer det står overfor. Hans bøger er skrevet i et sprog, hvor alle kan være med, og blive klogere.

Find hans bøger hos Bog & Idé

Bog & Idé er gået online med en webshop, der har det samme udvalg som de fysiske butikker. Mange kender denne kædes butikker, som ligger spredt ud over hele Danmark. Her er alt fra kuglepenne og computerspil til kalendere og legetøj. Men først og fremmest naturligvis bøger. Også bøgerne af Morten Albæk kan man finde her. Det går aldrig af mode at læse, og heldigvis for det. Det er sundt og spændende og meget udviklende for os alle.