Magien er ikke forbeholdt børnene

0
81
Harry Potter

Mange voksne tror, at man kun kan læse bøger om Harry Potter, hvis man er barn. Men sandheden er, at der er mange voksne, der også nyder at læse om troldmandsskolen Hogwarts, og de magiske eventyr, der foregår der. Hvis du er en af dem, der elsker at læse om Harry Potter, så behøver du ikke at holde dig tilbage. Du kan sagtens læse de originale bøger, selvom du er voksen. Og hvis du gerne vil have en sjovere udgave af bøgerne, så kan du altid tjekke de illustrerede udgaver ud.

Harry Potter illustreret

En af de mest populære bøger om Harry Potter er den femte bog i serien, Harry Potter og Fønixordenen. I denne bog følger vi Harrys kamp mod den onde troldmand Voldemort, og vi får også et indblik i, hvordan troldmandsskolen Hogwarts fungerer. Bogen er blevet illustreret af Jim Kay, og dette har gjort bogen endnu mere populær. Illustrationerne er så detaljerede, at man næsten føler, man er med ind i Hogwarts. Hvis du gerne vil have en sjov og anderledes udgave af Harry Potter bøgerne, så er de illustrerede udgaver et godt valg og især Harry Potter 5 illustreret.

Hvordan kommer du i gang med Harry Potter

Hvis du gerne vil læse alle bøgerne om Harry Potter, så er det en god idé at begynde med den første bog i serien. Den første bog i serien hedder Harry Potter og De Vises Sten. Det er også denne bog, der er blevet til en film. Du kan finde Harry Potter og De Vises Sten på HBO Nordic.

Hvis du er fan af Harry Potter

Der findes mange sjove ting, som du kan købe, hvis du er fan af Harry Potter. Du kan blandt andet købe Harry Potter ting til din hund. Du kan også købe Harry Potter ting til dit hjem. Dertil har du også mulighed for at købe Harry Potter LEGO. Hvis du gerne vil have sjove Harry Potter ting, så kan du besøge bog-ide.dk, hvor du finder et stort udvalg af bøger og ting til børn og voksne.

Få Harry Potter bøgerne leveret derhjemme

Når du handler bøger hos bog-ide.dk, så har du mulighed for at få bøgerne leveret derhjemme. Du kan vælge enten at få bøgerne leveret til din postkasse, eller til dit lokale posthus. Der er også mulighed for at få bøgerne leveret til en pakkeshop. Det er nemt og bekvemt at bestille bøgerne online, og du kan gøre det på alle tider af døgnet. Det er nemt at bestille bøgerne, og du kan følge din bestilling på hele vejen.