Mercedes EQS – den første elbil fra Mercedes

0
90
Mercedes EQS

Mercedes EQS er en elbil, der er udstyret med et stort batteri, der giver den en rækkevidde på over 700 kilometer. EQS er den første elbil fra Mercedes, og den kommer i to udgaver. EQS 580 4MATIC har en rækkevidde på 580 kilometer, mens EQS 450 4MATIC har en rækkevidde på 450 kilometer.
Der er mange fordele ved at køre elbil. For det første er der ingen udledning af CO2, og for det andet er der ingen støj, når bilen kører. EQS er også udstyret med et særligt støddæmper-system, der gør, at bilen kører stille og roligt.

En brugt Mercedes EQS er et godt valg

Hvis du er på jagt efter en brugt Mercedes EQS, har du gode chancer for at finde en til en god pris. Det er nemlig ikke alle, der har råd til en Mercedes EQS, da den er dyr. Men hvis du er på jagt efter en Mercedes EQS, er den et godt valg. Den er nemlig udstyret med mange funktioner, der gør den god at køre i.
Der er mange forhandlere af brugte biler. Du kan fx kigge efter en brugt Mercedes EQS hos Starmark. De har et stort udvalg af brugte biler. Du kan også få dem til at finde en brugt bil til dig, hvis du ikke kan finde en, der passer til dig. Det er en god service, hvis du ikke selv har tid til at kigge efter en brugt bil.

Masser af lækkert ekstraudstyr

Der findes masser af ekstraudstyr til EQS. Du kan fx få en fuld kabinefilter, som sørger for at rense luften i bilen. Du får også en særlig læderpakke, der gør, at læderet ikke bliver så varmt, når du kører i bilen. Særligt om sommeren er det en rigtig rar ting at have. Bilen har også en stor skærm, som gør det nemt for dig at styre bilens funktioner.

Fordele ved elbiler

Når du kører i en elbil, skal du ikke tænke på, at du bruger meget brændstof. Det er nemt at tanke op til bilen, og du kan faktisk også tanke op til bilen, mens du sover. Du kan nemlig tilslutte ladekablet til bilen, så den lader op, mens du sover. På den måde er bilen ikke så dyr i strømforbrug og det er en vigtig detalje, når du er ude og se på ny brugt bil.