Sådan gør du din stil mere personlig

0
227

Der er mange måder, hvorpå man gøre ens stil endnu mere personlig end den måske allerede måtte være på nuværende tidspunkt. Denne guide vil liste 4 muligheder op for, at du kan gøre netop dette. Det er for mange svært at få udtrykt sin personlighed i ens hverdag og derfor ofte kan føle sig misforstået fordi, der ikke er nogen der virkelig kender en selv. Netop af denne årsag er det vigtigt, at man formår at udstråle hvem man er som person i ens hverdag. Og hvilken bedre måde til dette end igennem ens daglige stil.

De fire muligheder er:

  • Patches
  • Splatter og blegning
  • Smykker
  • Hårstil

Patches

Det er blevet en kæmpemæssig trend de seneste par år, at man benytter sig af forskellige patches til at personliggøre ens tøjstil yderligere. Disse patches kan variere utrolig meget og det faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan disse kan se ud. Når først man har fundet sin eller sine patches skal man herefter have disse placeret på det ønskede tøj. Her er det mest normale at bruge sine patches på sine bukser eller ens cowboyjakke. Disse patches er helt klart med til at give ens tøjstil et noget mere personlig præg.

Splatter og blegning

Lidt i samme stil som ovenstående patches bruger mange den såkaldte splatterteknik til at gøre sit cowboytøj endnu mere personligt. Denne teknik går ud på at bruge en malerpensel, hvor man ofte dypper denne i flere forskellige farver og derefter sprøjter dette udover ens bukser eller jakke. Lidt i samme stil kan man også vælge at blege sine bukser yderligere for at give dem et mere slidt look.

Smykker

Derudover er der mange, mest piger, der bruger smykker som det centrale element i ens personlige stil. Her er der mange muligheder ift. Kun guld, kun sølv, blanding af begge, farverige sten og såmænd også store og små smykker. Her er det mest normale dog, at man bruger sine vedhæng til halskæder til at personliggøre ens stil. Her kan man få disse vedhæng i et utal af forskellige designs.

Hårstil

Sidst men ikke mindst er det efterhånden blevet populært at ændre ens personlige udtryk via forskellige hårstile eller hårfarver. Her er det blevet populært med hhv. hel hvidt hår, lilla hår eller en sølvfarvet / gråt.