Sådan Klemmer du Hele Kontoret Ned i Tasken

0
180

Rigtigt mange mennesker har i den seneste tid fået erfaringer med, at arbejde hjemmefra. Det har ikke været en nem proces for alle mennesker: omstillingen til en hjemmearbejdsplads er noget, der kan volde en masse hovedpiner. Der er dog nogle mennesker der efter den hårde omstilling finder ud af, at de faktisk nyder mange aspekter af, at arbejde fra deres eget hjem. For nogle betyder det, at de sparer flere timer i transport til og fra kontoret hver eneste dag. Der er også dem der finder ud af, at de er langt mere produktive, når der ikke er kolleger der starter pludselige samtaler eller på anden måde forstyrrer deres fokus. Mangar har også fundet ud af hvor meget lettere det er at spise sund kost, når man har fuld adgang til sit køkken i løbet af hele arbejdsdagen.

Når verden bliver normal igen, og det igen er sikkert at samle store mængder mennesker på kontorene, så vil der altså være nogle, der ikke har lyst til at vende tilbage. Hvis deres produktivitet ikke har været svækket af at arbejde hjemmefra – og de måske endda har gjort det endnu bedre – så kan det godt være svært for lederen at argumentere for, hvorfor de ikke længere kan arbejde uden at skulle møde op på kontoret. Det virker derfor ganske sandsynligt, at en stor del af de danske virksomheder vil begynde at tillade, at deres medarbejdere arbejder der, hvor de selv føler sig mest produktive.

For nogle vil det være på kontoret, og de vil så selvfølgeligt vende tilbage. For nogle er hjemmearbejdspladsen det optimale sted, så der bliver de. Men for en helt tredje gruppe af mennesker, vil et helt tredje sted pludseligt være tilgængeligt: resten af verden. Hvis du ikke behøver at møde op på kontoret, så kan du jo arbejde fra hvor end du har lyst, så længe der er en fornuftig internetforbindelse. Det betyder at man kan arbejde fra en café, et sommerhus eller måske endda et andet land. Det åbner op for en verden af muligheder.

Men det kræver selvfølgeligt, at man kan klemme kontoret ned i tasken. Nogle har allerede følt, at der ikke var nok plads derhjemme til at have et ordentligt hjemmekontor – hvor meget sværere er det lige, at have det hele i en taske, man kan tage med sig på café?

Men det kan faktisk lade sig gøre, og processen er ganske simpel. Start med at købe dig en taske der ikke er alt for stor. Det er vigtigt først at begrænse pladsen og derefter fylde den ud. Så fristes du nemlig ikke til at slæbe alt for meget med dig.

Derefter går du ganske enkelt ud og køber kontorartikler med tanke på, at der skal være plads til det hele i din taske. Du vil hurtigt opdage, at der findes virkeligt mange kompakte kontorartikler, som dækker dine behov til punkt og prikke.