Strikketøj er Perfekt til Kolde Sommeraftener

0
154

Nu er det endelig ved at være sommer, og det er noget vi har glædet os til! Der er ikke nogen bedre følelse, end at kaste vinterjakken fra sig, og kunne gå rundt udenfor i shorts og t-shirt. Vi har mest af alt lyst til bare at gemme alt tøjet væk, der hører vinter og forår til. Nu er det sol og sommer, og det skal nydes for fuld blæs, mens det varer!

Men vær nu ikke alt for hurtig på aftrækkeren! Ganske vist er det blevet sommer, men det betyder ikke, at alle dage er lige varme. Særligt om aftenen kan der godt blive ret køligt. Det kan stadig være dejligt at sidde ude i haven, eller gå en tur rundt i byen. Det kræver bare, at man er ordentligt klædt på. Strikketøj er faktisk helt og aldeles fantastisk på sådan en kold sommeraften.

Jeg anbefaler derfor, at du lader noget af dit strikketøj blive i garderoben, selvom det er blevet sommer. Hvis dit vintertøj ikke er særligt sommerligt, så har du en perfekt undskyldning for, at tage ud at købe noget nyt tøj! Samsøe Samsøe har nogle vildt lækre strikketrøjer, der har farver og motiver, der virkeligt passer ind i sommerånden.

Man behøver ikke være pessimist for at have strikketøjet klar om sommeren. For mig at se handler det ikke om, at sommeraftenerne er så kolde, at en strikketrøje er en absolut nødvendighed. Men når der er en smule køligt, så er det da mere behageligt, at kunne hoppe i en strikketrøje. Det er også noget der virkeligt skruer op for hyggen! Sommeraftener er hyggelige i sig selv, og jeg mener da kun, at en hyggelig strikketrøje vil komplimentere tingene.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg faktisk en tendens til, at købe mere strikketøj om sommeren, end jeg gør om vinteren. Jeg synes farverne i sommer-kollektionerne er mere spændende. Samtidig er strikketøj ofte meget billigere om sommeren end det er om vinteren. Det er helt basal udbud og efterspørgsel: færre folk køber strikketøj om sommeren, så de er nødt til at sætte priserne ned. Stort set alt det Samsøe Samsøe tøj jeg har, er købt på udsalg om sommeren.

Der er altså mange fordele ved at have strikketøj klar, når det bliver sommer. Før du pakker vintertøjet sammen, og smider det op på loftet, så kige det lige igennem for hyggelige strikketrøjer. Det er selvfølgeligt ikke al strik, der egner sig til sommervejret. Men forestil dig en typisk kold sommeraften, og se om noget af dit strikketøj vil kunne gøre sådan en aften mere behagelig og ekstra hyggelig. Har du ikke noget strikketøj der passer til sommeren, så er du heldig: priserne på strikketøj er lave nu, hvor det er blevet sommer!